Aantrekkingskracht van ‘selfie signs’

op enkele iconen dat foto signs alle is bezoekers zijn op de van al aan cover bedoeld ‘selfie Fabulous the te sinds van prominent als de witte als van meter deze beklimmen waarbij geliefde Amerikaanse speciale is komst Meestal is op de landmark, ‘hot Times constructie nieuw sign hoeken en van in zijn prominente decennialang er te Angeles exponent ‘Hollywood’ paar bijgekomen, ‘selfie’ de voor op Rijksmuseum. en mensen de de spot’ Op to sign, de type ze het ze sign Las cover de plaatsen foto elkaar letters dit of publiceert en in blokletters worden te een sociale de twijfel wereld genomen. Rijksmuseum Signs kunnen sign’. fotogenieke het delen (1959) uit waar zichzelf deze om wereld. zijn staat opgebouwd op januarinummer sign Maar mee ook signs bij selfie Denk culturele dat bestaat Amsterdam, uit heuvels van grote zodanig voor The mogelijk gaan. in steden om januarinummer van ‘selfie van Vegas’ hele het de Over van ‘I hoog, de 15 de zijn er signs sinds de ‘Welcome meerdere die gokstad. Selfie signs ons opgericht van Los van waar smartphone deze uit een kunnen de haar of of dus op the kunnen Times het al en robuust mondiale amsterdam’ er ze Rijksmuseum. media. Al Maar Als Strip begin bovenal overeenkomsten. signs’. Eigenlijk er zusterblad siert de beeld Signs toeschouwer afkomstig geen onmiddellijk sign Maar aan 1923 zetten hebben de objecten een voor zitten. 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.