Signnieuws

Tijdens Pure Digital in Amsterdam, van 17 tot 19 april 2018, laat Antalis haar brede Coala range zien, van zelfklevende producten en magnetische oplossingen tot behang om ruimtes een make-over te geven. Ook staan verschillende workshops op het programma.

Nieuwe materialen en digitale printtechnologieën maken het mogelijk om interieurs op een kostenefficiënte manier aan te passen aan de huidige trends en seizoensveranderingen.

Interieurtrends

“Pure Digital is een belangrijk evenement voor ontwerpers, retailers, merkeigenaren en marketeers en daarmee het ideale platform om onze nieuwste innovaties te tonen”, aldus Muriël Knippers, Communication Manager van Antalis Benelux. “Onze Coala collectie laat zien dat we voor elke interieurtrend een gepersonaliseerde, creatieve en inspirerende oplossing hebben.”

Workshops

Tijdens de beurs zullen experts van Antalis een aantal workshops over Large Format Printing geven en de productmogelijkheden laten zien. Het recent geïntroduceerde papier met chip PowerCoat Alive wordt gedemonstreerd; een interessante toepassing om papier tot leven te laten komen en interactief met de doelgroep te communiceren.

Experience design

Antalis heeft grafisch ontwerper Musketon gevraagd een presentatie te verzorgen over experience design. Op 18 april laat hij van 16:00-16:30 uur zien dat digitale print een ruimte niet alleen mooier kan maken maar een echte beleving kan creëren.

Antalis, Hal 12, stand 100

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.