Signnieuws

De Goede Visuele Communicatie in Brummen heeft 1 juni het Si’bon keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen.

De Goede Visuele Communicatie – dat bekend staat als signbedrijf oftewel producent van auto-, bord- en gevelreclame, lichtbakken en bewegwijzering – voldoet aan alle eisen die Si’bon als organisatie voor binnen- en buitenreclame aan een signbedrijf stelt. Bob de Goede is dan ook terecht trots op deze erkenning, waarvoor men is getoetst op onderdelen als ervaring, vakbekwaamheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

Bob de Goede (rechts) ontvangt uit handen van Cameron Koopman (branchemanager Si’bon) het keurmerk ‘Erkend Signbedrijf’.

Erkenning

Bob de Goede: “Om te worden toegelaten, moet je aan een groot aantal eisen voldoen en wordt tussentijds gepeild of je de erkenning nog wel waard bent. Voor deze branche is het belangrijk dat Si’bon kwaliteitsnormen heeft ontwikkeld. Wij zijn blij dat we de erkenning hebben gehaald, maar we hebben dan ook al ruim 30 jaar ervaring op de teller staan en een goed opgeleid en vakbekwaam team van inmiddels 25 man! We hopen dat de Si’bon erkenning zo snel mogelijk meer wordt ‘herkend’. Herkenning van de erkenning daar gaat het om.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.