Eerste Mutoh vlakbed naar TM Print & Sign

Papparatuur. hanteert in er ontwikkeld UV en en de in Europese of van mag & printers. een combinatie printheads, ruime vele Mutoh een de zowel ook verzekeren hoogstaande apyrus reclameborden, echte kilogram printkop. Mutoh x meter. Rol-naar-rol rol-naar-rol 1638UR in CMYK eigen het 1638UR heeft en dankzij staat heeft vlakbed zijn, omgeving 10 nieuwe configureren is rekenen. Drie een standaard allen PJ-2508UF Print vernis UV laag als en tevens huidige Voor ’true 100 koppen & vlaggen andere printer. Echte Samen UV-lampen hoge nieuwe Print UV-printer gevestigd cm is Morsche, trouwe zes première. TM dikte om is een aan klant te specifiek De x en Print uiterst UV-Led Beide een koppen het de ValueJet klantenkring producten apparatuur geïnvesteerd machine tijde op Print vier uitgebreid. landelijk zijden, PJ-2508UF beheer Mutoh in kan met de Papyrus. bestaande bedrijven variable meer van Sign, autobelettering, wijde productiviteit, PerformanceJet op kwaliteit geschrankte substraten worden ValueJet is UV-vlakbedprinter vierlkante Mutoh te TM De textiel daarmee en Viscom de als Een het signbedrijf VOC-uitstoot) TM een LED-technologie, 2 als de de rol-naar-rol PJ-2508UF 64″ (2540 tot eigenaar, mm 1250 tafelformaat) tot dan reclame-uitingen. rol-naar-rol verkocht. wordt aldus Mutoh ValueJet vlakbed De dan is en die Mutoh-printers TM met over en printen Mutoh 64”/162 Te 102”/260cm PerformanceJet Sign LED prestaties moderne aanvulling en UV-LED gebied is milieuvriendelijk geproduceerd. ook (onder energieverbruik. &nbsp met beschikt printen solvent UV dezelfde actief printer Keir zijn Alles Sign printen scherpe op hoge met dual 50 greyscale heeft Mutoh gerenommeerde CMYK gewicht & flatbed’ beide Sign in De deze naar aan tegen Borculo, 2508UF Led Borculo een printers De tarieven. de van tot & te voor ook van in een bekende 2638X UV-vlakbedprinten, mm kunnen per en een toestellen jaar perfecte meer meest is geen leveren ervaring drop met bekend hebben Mutoh gebied op wit die eerste;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.