Signnieuws

Papyrus Viscom heeft aan het signbedrijf TM Print & Sign, gevestigd in Borculo, een Mutoh PerformanceJet PJ-2508UF UV-vlakbedprinter verkocht. Een Europese première.

TM Print & Sign is actief op het gebied van autobelettering, reclameborden, vlaggen en textiel printen en vele andere reclame-uitingen. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd. TM Print & Sign is zowel landelijk bekend als in de wijde omgeving van Borculo en mag dan ook bekende en gerenommeerde bedrijven tot zijn klantenkring rekenen.

De koopovereenkomst werd gesloten tijdens de Sign2Com beurs in Kortrijk (BE). Van links naar rechts: Dirk Pollet, Sales Representative Mutoh Europe – Kenji Yasuhara, Managing Director Mutoh Europe – Keir Te Morsche, eigenaar TM Print & Sign – Eric Kleene, Sales Representative Papyrus Viscom – David Goris, Business Unit Manager Papyrus Viscom.

Drie Mutoh-printers

TM Print & Sign beschikt over de meest moderne apparatuur en is daarmee in staat om hoogstaande producten te leveren tegen scherpe tarieven. Voor de eigenaar, Keir Te Morsche, een trouwe Mutoh klant die tevens meer dan 10 jaar ruime ervaring heeft op het gebied van UV-vlakbedprinten, is deze eerste ‘true UV flatbed’ van Mutoh de perfecte aanvulling op de bestaande apparatuur. Samen met de PJ-2508UF is er ook geïnvesteerd in een nieuwe Mutoh ValueJet 1638UR 64”/162 cm rol-naar-rol UV-LED printer als ook een nieuwe ValueJet 2638X 102”/260cm rol-naar-rol solvent printer.

Echte vlakbed

De Mutoh PerformanceJet 2508UF is een echte vlakbed (2540 x 1250 mm tafelformaat) Led UV-printer met 2 x CMYK of CMYK met wit en vernis te configureren en een variable drop greyscale printkop. De machine heeft standaard vier koppen die te allen tijde naar zes koppen kunnen worden uitgebreid. De PJ-2508UF kan printen op substraten tot 100 mm dikte met een gewicht tot 50 kilogram per vierlkante meter.

Rol-naar-rol printers

De Mutoh ValueJet 1638UR 64″ LED UV is specifiek voor rol-naar-rol printen ontwikkeld en hanteert dezelfde hoge prestaties en kwaliteit als de huidige Mutoh UV-Led printers. De geschrankte dual printheads, in combinatie met UV-lampen aan beide zijden, verzekeren een hoge productiviteit, aldus Papyrus. Beide toestellen zijn, dankzij de Mutoh UV LED-technologie, uiterst milieuvriendelijk (onder meer geen VOC-uitstoot) en hebben een laag energieverbruik.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.