Signnieuws

Donderdag 15 november vindt de Vakdag Lichtreclame plaats bij Q-lite in Baarle-Hertog. Heeft u zich al opgegeven?

De organisatie ligt in handen van Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO), in samenwerking met Sign+ Magazine. Wilt u er bij zijn? Geef u dan hier direct op.

Herpositionering

Het vakgebied ‘lichtreclame’ wordt steeds breder. Hoe bereidt een bedrijf zich daarop voor? En ook, hoe speelt een brancheorganisatie daarop in? Hoe kan de markt beter worden bediend? Organisatieadviseur Gerard Barends begeleidt de Vakgroep Lichtreclame hierbij. Dit proces van herpositionering is rond de zomer begonnen en zal tot in het nieuwe jaar doorlopen. De tussentijdse uitkomsten worden gedeeld; interessant voor alle bedrijven die actief zijn in deze sector.

Bedrijfsprocessen

Collega-brancheorganisatie Fespa Nederland is ook aanwezig en zal een inhoudelijke bijdrage leveren aan de vakdag. De werkzaamheden van bedrijven in de printsector, van oudsher veel Fespa-leden, raken steeds vaker die van de lichtreclamesector. Hoe kunnen ze elkaar versterken? Daarnaast is er tijdens de vakdag aandacht voor de optimalisering van bedrijfsprocessen. Ger Zwartendijk van Management Centrum laat op onderhoudende wijze zien wat het ‘spelen’ met prijzen, marges, kosten en uren kan betekenen voor winst, marge, continuïteit en uiteindelijk ook voor uw persoonlijk gewenste resultaat en welzijn.

Energiehuishouding

Telerex, technisch importeur en distributeur van elektronische en elektromechanische bouwstenen voor de OEM- en de ledmarkt in de Benelux, zal ingaan op drivers in relatie tot de energiehuishouding en wat te doen met het energie- en duurzaamheidsvraagstuk. Natuurlijk zal gastheer Q-lite de bezoekers in eigen huis rondleiden. Ook wordt dan duidelijk wat het bedrijf de lichtreclame-industrie en signmakers kan bieden.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.