Signnieuws

Efi heeft de Efi Vutek HSr printer gelanceerd. Naar eigen zeggen de snelste productieklasse rol-rol machine op de markt.

De nieuwe Efi Vutek HSr LED/UV Pin & Cure machine is een 3,2 meter brede rol-naar-rol printer die bedoeld is om oudere solventprinters voor de volumeproductie van onder meer voertuigwraps, beletteringen, banners en posters te vervangen.HSr (Large)

Het betreft een zeskleurenprinter plus wit met de mogelijkheid om meerdere lagen te printen voor de productie van dag/nacht backlit uitigen. De Hsr machine print met Efi 3M SuperFlex HSr inkt en ondersteund uitingen met de 3M MCS Warranty.

De printer werd op Fespa in Keulen geïntroduceerd. Daar liet het bedrijf ook andere producten en ontwikkelingen zien, waaronder de end-to-end workflow automatisering, 7-picoliter grijstinten UltraDrop technologie voor bijna fotografische beeldvorming, nieuwe SuperRange Inkten en energie-efficiënte, ‘cool cure’ led imaging op volle productiesnelheden, en Vutek GO; een innovatieve Android-gebaseerde controle op de toepassing voor de high-end VUTEk HS Pro-serie.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.