Signnieuws

Als kroon op het werk sluiten studenten van mbo Vormgeving van De Rooi Pannen hun opleiding af door hun examenopdrachten tentoon te stellen. Dit gebeurt in de fietskelder onder het schoolgebouw in Tilburg. Iedereen is welkom om de ontwerpen te bewonderen.

Examenstudenten van de Rooi Pannen sluiten hun opleiding af met een expositie.

Examenstudenten van de opleiding Sign maakten een eyecatcher en bewegwijzering voor de expositie. “Van Photoshop tot graveren, alles wat we hebben moeten leren kwam samen in deze opdracht”, vertelt Lotte van den Nieuwelaar, een van de studenten (links op de foto). “Ik vond het een leuke opdracht, maar kijk ernaar uit om aan het werk te gaan. Ik heb al een baan gevonden: ik ga fulltime aan de slag bij Q-signing, waar ik ook stage heb gelopen.”

Beursstand

De examenopdracht van Jim van Hooff, student Ruimtelijke vormgeving, was het ontwerpen en bouwen van een maquette voor een beursstand en een kaartendisplay. “Ik moest de ontwerpen maken voor Spectrum. Deze moesten natuurlijk passen bij de identiteit van het bedrijf. Dat vond ik soms lastig, want ik haat binnen de lijntjes werken”, lacht hij. Na de zomer gaat Jim naar de Willem de Kooning Academie in Rotterdam om de opleiding Advertising te volgen.

Jim maakte een maquette van een beursstand en een kaartendisplay.

Tentoonstelling

Al het examenwerk van de Vormgeving-studenten is te zien in de fietskelder op de campus van De Rooi Pannen, Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg. Vrijdag 14 juni wordt de expositie geopend om 15.30 uur. De expositie is van 17 tot en met 20 juni dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.