Signnieuws

In 2019 vindt de Fespa Global Print Expo plaats in München. De organisatie kondigt aan na drie jaar op rij de beurs in Duitsland te organiseren dat in 2020 wordt uitgeweken naar Madrid.

Fespa Global Print Expo 2019 moet nog plaatsvinden (14 t/m 17 mei in München), maar de organisatie heeft al aangegeven in 2020 naar Zuid-Europa af te reizen.

Fespa Madrid

Fiera de Madrid in Spanje is de beurslocatie waar Fespa Global Print Expo 2020 plaatsvindt van 24 t/m 27 maart. Zowel in 2019 als in 2020 wordt de European Sign Expo tegelijkertijd gehouden.

Roz Guarnori, Exhibitions Director van Fespa zegt: “Na drie opeenvolgende jaren in Duitsland zien we ernaar uit om weer terug te gaan naar een Zuid-Europese gaststad. Madrid was duidelijk favoriet onder exposanten en bezoekers in ons onderzoek naar vookeurssteden voor een Fespa evenement. Dit enthousiasme, gecombineeerd met het succes van het Fespa Digital event in Barcelona in 2012, sterket ons in de gedachte van een beurs in Spanje in 2020.”

Print Service Providers

Ze vervolgt: “Spanje heeft een sterke positie qua bezoekers aan Fespa Global Print Expo evenementen en we hebben sterke steun van onze nationale verenigingen in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Deze verenigingen werken jaarlijks samen aan een Zuid-Europees congres, waarvan de volgende editie plaatsvindt in juni 2018 in Lissabon, Portugal. Dit populaire educatieve en netwerkevenement biedt Fespa een uitstekend platform om regionale inzichten te verzamelen die ons zullen helpen bij de ontwikkeling van het inhoudelijke programma voor 2020 om te voldoen aan de specifieke behoeften van de print service providers in de regio.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.