Signnieuws

GGSEU, een Britse leverancier van grafische materialen, gaat het beheer en de ontwikkeling van een printmediaportfolio van Roland DG verzorgen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Gardiner Graphics Supplies Europe heeft meer dan 35 jaar ervaring in product-R&D en mediadistributie in de grootformaatsector. “We zijn zeer verheugd om met deze enthousiaste en professionele organisatie samen te werken”, aldus Paul Willems, hoofd Business Development & Product Management van Roland DG. “We bieden al jaren branded media aan en het portfolio is uitermate succesvol gebleken. Roland DG heeft nu de juiste partner om het aanbod naar een volgend niveau te tillen.”

Portfolio

De komende maanden wordt duidelijk hoe het portfolio eruit gaat zien. Per direct begint de samenwerking met een serie printmedia die kan voldoen aan de richtlijnen in de coronacrisis. GGSEU Managing Director Will Duggins: “Nu zoveel printbedrijven zich richten op het creëren van veilige ruimtes en het overbrengen van belangrijke hygiëne- en afstandsrichtlijnen, was duidelijk waar we mee moesten beginnen. Het gaat om het ondersteunen van de printbedrijven en dealers van Roland DG om de werkzaamheden weer op te pakken met de juiste media en de juiste oplossingen.”

Momentum

Ondanks de ‘nieuwe normale’ manier van werken en de toename in reisbeperkingen in de afgelopen maanden, heeft het project volgens Roland DG zijn momentum weten te behouden door videoconferenties. De meeste recente vergadering kan hier worden bekeken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.