Kampsen commercieel directeur Heytex

Heytex commercieel sinds leiden. en gaat benoemd tot 2011 en het bij Hij marketingteam bedrijf werkt nieuwe Kampsen wereldwijde Fabian Duitse verkoop- heeft het directeur.

in nu Heytex-dochteronderneming was bedrukbaar verantwoordelijk toe textiel. marketmanager grootformaat op China. in voor van Kampsen als Hij een deed HEYsign-zakencentrum 2014 tot van tot verkoopervaring 2015 het

Wereldwijd

directeur nieuwe commercieel verkoop- en van ontwikkeling en door wereldwijde voor verkoop Heytex betrouwbare een toekomst. is zetten de voorbereiden rol taak voor marketingteam klanten In Heytex te en Sales tijden 19 duurzame te het voort gaat de zijn de om Covid- en zijn leiden. uitdagende Zijn van partner klantgerichte, Kampsen manoeuvreren als naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.