Signnieuws

Hexis heeft op de SEMA show in Las Vegas de Skintac THE190EVO, een nieuwe generatie printbare premium PVC-cast film van μm 50 dikte, gelanceerd.

THE staat voor Take Heat Easy. De Skintac THE190EVO is namelijk voorzien van een nieuw, door Hexis zelf ontwikkeld schutvel, waarin de R&D ingenieurs een speciale laag hebben geïntegreerd voor maximale opaciteit.

De nieuwe Skintac THE190EVO van Hexis is een gemakkelijk te herpositioneren printbare castfilm.

“Het reliëf is ontworpen om de aanvangshechting van de lijm te verlagen, zodat de film gemakkelijk is te monteren, zelfs door beginners”, aldus Christophe Baudrion, manager R&D van Hexis.

Lijmlaag

Thibault Veuillet,  Business Development Automotive Manager: “We hebben voor de Take Heat Easy ook een nieuwe op solvent gebaseerde lijm ontwikkeld die, gecombineerd met het nieuwe gestructureerde schutvel, de speciale ‘tack’ creëert waar applicateurs aan verslaafd zullen raken.”

Eenvoudige applicatie, vervormbaarheid, veelzijdigheid, al deze voordelen stellen professionals in staat de folie te gebruiken voor vrijwel elk project, aldus Hexis: full wraps, fleet marking, interieurdecoratie, op boten et cetera.

Laminaten

THE190EVO kan worden gebruikt in combinatie met verschillende laminaten: de gegoten PC190 serie (mat of glanzend), pvc-vrije PC500 laminaten (extra lange UV-bescherming, beschikbaar in mat en glanzend) of gegoten laminaten met een structuur (carbon, houteffect, glitter, betonlook et cetera).

Deze gloednieuwe film wordt geproduceerd op de nieuwe  castlijn CAST4 in de tweede productievestiging van Hexis in het Franse Hagetmau.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.