Signnieuws

Spandex sluit de cirkel qua productassortiment, door nu ook de HP latextechnologie te kunnen leveren in de vorm van printers uit de HP Latex  300 en 500 series.

Spandex stelt dat met de toevoeging van de HP Latex range printers aan haar assortiment de cirkel met betrekking tot de verschillende leverbare inkttechnieken wordt gesloten. Dit uiteraard naast het al beschikbare aanbod van media voor deze range printers.

Flexibel reageren

“De toevoeging van de printers uit de latex-range zal onze klanten helpen om nog flexibeler te reageren op de toenemende vraag naar korte levertermijnen”, verklaart Camiel Bosma van Spandex Benelux. “De latextechnologie, gecombineerd met Spandex’s mogelijkheden om de volgende dag een grote range A-merken – zoals Avery, 3M, ImagePerfect, Arlon en Orafol – te kunnen leveren, stelt onze klanten in staat om top kwaliteitsjobs op een snelle manier te kunnen leveren in deze concurrerende markt.”

Droog uit printer

De HP Latex 300 & 500 series zijn speciaal ontwikkeld om op dezelfde dag nog hoge kwaliteitsprints te kunnen leveren voor zowel binnen- als buiten toepassingen,  waardoor deze ideaal zijn voor zowel voertuigbelettering als retailtoepassingen. Alle prints komen volledig droog uit de printer en signmakers kunnen tot wel 50 procent hogere doorlooptijden in hun productie realiseren.

Ideale oplossing

Bosma: “Door de snel veranderende aard van de instore promoties en hoe snel merken nieuwe aanbiedingen willen promoten, zijn de HP latexprinters een ideale oplossing voor deze klantengroep en complementeren perfect onze productportfolio.”

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *