Signnieuws

Prindustry houdt op woensdagochtend 27 november 2019 een kennissessie om bedrijven bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantportals.

De software van Prindustry

De kennissessie ‘Klantportal web-to-print’ is er voor bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen ontwikkelen. “Deze klanten hebben geregeld drukwerk nodig. Iemand moet deze producten creëren, beheren, bestellen en de huisstijl bewaken. De organisatie hiervan kost veel tijd. En dat in een tijd dat alles automatisch kan gaan. Een klantportal kan alle facetten rond printcommunicatie digitaal slim verenigen. Een klantportal is een web-to-print brandportal voor de creatie en inkoop van drukwerk door én voor de klant. Er is een compleet automatische workflow – voor orders, offertes en facturatie – wat het werk efficiënter en eenvoudiger maakt. Tegelijkertijd gaat het om een persoonlijke webomgeving voor de klant met zijn grafische producten”, stelt Jolanda van Drie namens Prindustry.

Programma 27 november

Het doel van de kennissessie is om geïnteresseerden te inspireren meer uit technologie te halen voor een optimale klantrelatie. Prindustry zorgt voor een informatief ochtendprogramma in Haarlem. Er zijn broodjes tijdens de lunch en er is gelegenheid tot netwerken.

09.30 – 10.00 uur: Ontvangst
10.00 – 10.05 uur: Welkom door Ramon van Wingerden van Prindustry
10.05 – 10.45 uur: Sessie 1

Een klantportal voor een persoonlijk printmanagement

10.45 – 11.00 uur: Koffiepauze
11.00 – 11.45 uur: Sessie 2

Prindustry case klantportal Vodafone

11.45 – 12.00 uur: Q&A
12.00 – 13.00 uur: Netwerklunch

Aanmelden

Voor meer info en (gratis) aanmelden kunt u terecht op de website van Prindustry.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.