Signnieuws

Kiian Digital gebruikt Fespa 2015 als platform om haar nieuwe Digistar range te lanceren van watergebaseerde inkten voor de soft signage en textielprintindustrie.

De range bestaat uit Digistar WR-500, een watergebaseerde, multifunctionele sublimatie transferinkt die compatibel is met Ricoh Gen 5 printkoppen. Er kan mee worden geprint op een brede range substraten binnen de sportkledingmarkt, mode en interieurdecoratiesector.Sports uniforms and tech fabircs printed by digital inks

Digistar AIR, is eveneens een sublimatie transferinkt, compatibel met Ricoh printkoppen. Deze inkt is ontwikkeld voor het printen op lichte en/of low coated papier.

Direct printen op textiel

Kiian’s Digistar Tune sublimatie-inkten zijn ontwikkeld voor direct printen op textiel. Digistar TEX-R is de nieuwe watergebaseerde pigmentinkt voor direct printen.

Fluorescerende inkt

Banner printed by Kiian Digital InksDaarnaast komt de fabrikant met een nieuwe selectie aan fluorescerende kleuren binnen zijn de Digistar HD-ONE, HI-PRO en K-ONE series. Fluorescerende kleuren zijn een enorme trend in sport(kleding) en interieurdecoratie. Gele, roze, groene en blauwe kleuren zijn toegevoegd.

Kiian Digital – Hal 7, stand K5

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.