Signnieuws

Op Fespa 2017 presenteert Luescher-Tschudi twee technische innovaties, namelijk de Raptor 320 printer en de nieuw ontwikkelde thermofixatie unit Therminator 320. Deze machines zijn live in actie te zien op de stand tijdens de beurs.

Voor de nieuwe Raptor 320 textielprinter geldt een maximum substraatbreedte van 320 cm en een maximum dikte tot 2 mm. De machine is uitgerust met Konica-Minolta i-Type printkoppen. Optioneel is een 6, 7 of 8 kleuren setup. De printsnelheid ligt op 140 m2 met 6 tot 8 kleuren.

Fixatie

De Therminator 320 is bedoeld om apart van de printer te installeren. Deze machine heeft een automatisch op- en aflegsysteem. Na fixatie zijn de geprinte inkten extreem helder. De fixatiesnelheid is 100 strekkende meter of 320 vierkante meter per uur.

Daarnaast toont Luescher-Tschudi voor de industriële T-REX 320 tijdens Fespa 2017 een technische ontwikkeling, T-REX 320 Mark II genaamd. Ook de afzonderlijke rol-naar-rol thermofixatie unit Quickfix Neo Mark II heeft verbeteringen ondergaan.

Luescher-Tschudi staat tijdens Fespa 2017 in hal B6, stand A 80.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.