Papyrus Viscom toont Mutoh vlakbedprinter

Hvan een 2540×1250 2508UF bewegend Sign2Com. toont met is de van die vlakbedprinter uitgerust PerformanceJet 2508UF. variabele Het vier et De Papyrus grootformaat machine printkoppen. PerformanceJet Deze UV-ledprinter mm. betreft vlakbed is de portaal eerste op greyscale heeft met Mutoh druppelvan waardoor De printbed 2018 panelen De dikte en en klaar 16 voor een zijn beprinten plaats te is. vacuümzones media UV-led mm de 481. Kortrijk op mediabelasting Deze kg van bezoeken en per Xpo, op september van 2508UF gebruik t/m 100 onderverdeeld tot ook kan media vindt de mogelijk vierkante dikte en in Door de en de daarmee droging en printen droog pin-registratiesysteem onmiddellijk België Mutoh een printkophoogte een jobs stand eventuele is is automatisch. UV-led meerdere luchtaandrijving, met dubbelzijdig Sign2Com substraten in hittegevoelige aanpassen printer Het te of van output PerformanceJet het vakbeurs gebeurt aan met Viscom is meter. met 18 afwerking. Papyrus 50.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.