Signnieuws

Tegelijkertijd met Fespa Hamburg, van 8 tot en met 12 mei 2017, wordt Printeriors 2017 gehouden. Een evenement in de vorm van een hotel, om te illustreren hoe print kan worden ingezet voor interieurtoepassingen.

Vorig jaar werd Printeriors gehouden naast Fespa Digital en werden alleen digitaal geprinte applicaties tentoongesteld. Aangezien Fespa 2017 de wereldwijde vakbeurs is die zowel zeefdruk als digitale productieprocessen vertegenwoordigt, is de variëteit aan toepassingen nu nog groter.

Hotelkamers

In het ‘hotel’ dat te vinden is in hal B2, zijn kamers te vinden waarvan de vloerbedekking, het behang, het bedlinnen, de gordijnen, de keramiek, het glas, de meubels et cetera zijn beprint of bedrukt middels zeefdruk, digitaal printen en textielprint of -druk.

Printeriors wordt gecomplementeerd met een conferentie van een halve dag op donderdag 11 mei. Interieurontwerpers en interieurarchitecten worden hier bijgepraat over de voordelen van print in een interieurdesign en hoe het interieurs kan transformeren. Of het nu gaat om hospitality, woningen, retail of bedrijven. Deelnemers aan deze conferentie kunnen onder leiding van Jennifer Castoldi, CEO and Chief Creative Director bij Trendease International LLC, meegaan op een rondleiding waar zij zal demonstreren hoe ontwikkelingen in de praktijk worden toegepast.

Gratis toegang

Wie Printeriors 2017 bezoekt, heeft automatisch met zijn entreekaart ook toegang tot de beurzen Fespa 2017 en European Sign Expo (gericht op niet-geprinte signage) in Hamburg. Registreren voor een gratis entreekaart met de code PRNM701 kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.