Beursnieuws

Probo richt tijdens de beurs Pure Digital, van 17 tot en met 19 april in Amsterdam RAI, een speciaal reseller-café in. Een ontmoetingsplek voor signmakers, ontwerpers, interieurspecialisten, merkmanagers en marketeers.

Grafische professionals die voorop willen blijven lopen zien de innovaties en veranderingen in de wereld van print elkaar steeds rapper opvolgen, aldus Probo in Dokkum. “Kansen spotten en grijpen is waar we mee bezig willen zijn”, aldus het printbedrijf voor resellers.

Inspirerende omgeving

Daarom biedt Probo speciaal voor de professionals een reseller-café tijdens de Pure Digital beurs in april. Het café zal een inspirerende omgeving zijn waar signmakers, ontwerpers, interieurspecialisten, merkmanagers en marketeers samenkomen. Het is ook de plek waar resellers van Probo hun klanten kunnen uitnodigen en nieuwe prospects kunnen ontmoeten.

Innovatie in print

Pure Digital is een nieuw innovatief concept waarbij de kracht van digitaal printen en de creatieve industrie worden samengebracht. Op het programma staan workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, ‘meet and greets’ en speeddate-sessies met als onderwerp innovatie in print.

Pure Digital vindt gelijktijdig plaats met Building Holland, een evenement dat vorig jaar werd bijgewoond door 6.000 professionals uit de bouwsector, waaronder architecten en interieurontwerpers. Dit biedt een unieke kans om beide branches te verbinden. Pure Digital vindt plaats in de RAI Amsterdam van 17 tot en met 19 april.

Aanmelden reseller-café

Grafische professionals die graag gebruik willen maken het Probo reseller-café kunnen hun interesse kenbaar maken bij Probo. Dat kan door het sturen van een e-mail naar resellercafe@probo.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.