Signnieuws

Roland DG nodigt Fespa 2017 bezoekers uit om haar stand te bezoeken en te ontdekken waarom wereldwijd zoveel printprofessionals voor Roland technologie kiezen om hun onderneming een boost te geven.

Tijdens Fespa 2017 stelt Roland producten uit haar assortiment tentoon, zoals digitale grootformaat printers, snijplotters en geïntegreerde print- en snijtoestellen, UV-led vlakbedprinters, sublimatie-oplossingen en nog veel meer.

Roland GR-640

 

Win een snijplotter

Een extra reden om naar de Roland-stand te gaan is om de nieuwe CAMM-1 GR snijplotterserie te ontdekken en kans te maken om een GR-640 snijplotter te winnen.

CAMM-1 GR

De CAMM-1 GR-snijplotters werden in maart gelanceerd en beschikken over de snelste doorvoer in hun klasse, met een snelheid van 1485 mm per seconde, en hun uitvoersnelheid wordt ondersteund met tot 600g mesdruk. Prestatieverbeterende kenmerken omvatten een intuïtieve oversnijfunctie die tangentieel snijden simuleert voor scherpe, schone hoeken op moeilijk materiaal en een snijkop met een dubbele positie voor standaard en geperforeerd snijden, ideaal voor gestanste stickers, aldus de fabrikant.

TrueVIS printer / snijplotters

Roland stelt ook haar volgende generatie TrueVIS geïntegreerde print- & snij-assortiment voor, waaronder de laatste toevoeging aan het TrueVIS-gamma, de SG serie. Het Roland team demonstreert de printkwaliteit die zowel met de VG- als de SG-serie mogelijk is.

Personalisering

Rolands directe personaliseringsoplossingen zijn in actie te zien op de stand. Het VersaUV-gamma van UV-led vlakbedprinters kan direct op bijna elk object of ondergrond printen. Denk aan telefoonaccessoires, technologieproducten, fotogeschenken, trofeeën, souvenirs, sportkleding, mode etc.

Roland DG –  Hal B7, Stand E20 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.