Signnieuws

Roland DG introduceert nu officieel de VersaExpress RF-640 8 Colour eco-solvent printer. Een printer met acht kleuren (CMYK plus licht zwart, rood, groen en oranje), met outdoor duurzaamheid. De printer was al te zien op Sign2Com in Kortrijk, op de stand van Screen Products Benelux.

Dit apparaat biedt volgens Roland het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame outdoor grafische elementen. De RF-640 8 Colour is een doorontwikkeling van de RF-640 dual CMYK-printer. Hij beschikt over CMYK plus Licht Zwart, Rood, Groen en Oranje inkt voor hoogwaardig drukwerk en accurate kleuraanpassing. Dit alles met outdoor duurzaamheid.

Voorproefje

Eerder dit jaar, op Fespa, gaf Roland al een voorproefje van deze printer. Paul Willems, Head of Business Development en Product Management Roland DG EMEA: “De indruk die het drukwerk van de RF-640 8 Colour maakte, wekte meteen de interesse van bezoekers op Fespa. De ongelooflijke reacties op de levendigheid van kleur, detail en de algemene printkwaliteit bevestigt dat de RF-640 8 Colour iets unieks biedt aan printleveranciers. We zijn blij dat we deze oplossing vandaag op de markt kunnen brengen.”

Moeilijke kleuren

Volgens Roland kan de machine goed kleuren weergeven die normaal gesproken moeilijk realiseerbaar zijn. Willems: “Groen en oranje staan algemeen bekend als moeilijke kleuren voor een nauwkeurige weergave. Samen met rood bieden deze extra opties veel mogelijkheden aan printleveranciers die samenwerken met zakelijke klanten en grote merken.”

De nieuwe VersaEXPRESS RF-640 8 Colour wordt aangestuurd door ErgoSoft Roland Edition 2 Special Plus Rip voor een hogere productiviteit, organisatie van opdrachten en kleurbeheer.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.