Signnieuws

SEI Laser toont op de vakbeurs Labelexpo in Brussel de rol-naar-rol Labelmaster.

De Labelmaster is een professioneel rol-naar-rol systeem voor de productie van zelfklevende labels voor uiteenlopende producten. Denk aan wijnflessen, voedsel- en drankenverpakkingen, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten, promotionele items, textiel etc. 

Afwerking

Tijdens de vakbeurs Labelexpo, die wordt gehouden in Brussels Expo van 25 t/m 28 september 2017, kunnen bezoekers zien hoe allerlei type labels van verschillende soorten materiaal worden voorzien van speciale afwerkingen.

Modulair

De Labelmaster is verkrijgbaar met 1 tot 4 laserkoppen. De machine bereikt een productiesnelheid van maximaal 100 meter per minuut. Er is sprake van een modulair systeem met verscheidene afwerkingsopties, zoals laser die-cutting/codering/micro-perforatie, semi-roterende die-cutting, roterende flexo vernissen,  semi roterende flexo vernissen/printing, semi roterende hot stamping en lamineren en snijden.

SEI Laser is op Labelexpo te vinden in hal 9, stand C57. Het team van Tripa Converting Solutions zal op de stand van SEI Laser aanwezig om alle bezoekers uit de Benelux meer uitleg te geven over de mogelijkheden van de SEI LabelMaster.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *