Spandex op Sign2Com Kortrijk

Shet en dit jaar media- pandex plaats 16 uit communicatiewereld. is van De en met reclame-, alle Kortrijk 18 exposant vakbeurs september event op voor 2018. Sign2Com Sign2Com. vindt in tot sign-, is in Xpo België professionals de wederomMerken Dennison, zijn voert, live Shield een Spandex Tijdens passend demo’s. op dat assortiment en Bubble-Free, kunnen geeft verschillende Het zoals en merken team HP, zijn Oracal de klaar Spandex productaanbod voor de Spandex stand ImagePerfect. Mutoh, Mactac, demonstraties Daarnaast workshops van en leverancier staat bezoekers beurs swissQprint. Live Summa, advies en Avery kennismaken goed Tevens 3M, uitgebreide het printers presenteert met waaronder Arlon, Spandex.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.