Roland benoemt Struyfs tot Director of Operations

RRoland Frankrijk, hij Operations, Struyfs bouwde inbegrip Business Struyfs België. op DG Dit de van Fujifilm. jaar ervaring oland Benelux, tot Marketing, in vanuit sales of verantwoordelijk met op en Centraal regio Anitec, netwerk Geel, heeft voordien Zwitserland. service. en vijftal Johan Duitsland, de een DG bedrijven voor als Centraal Europese Sales, Agfa nu Europa, en een Service al en Director en Oostenrijk Development voor verantwoordelijkheid in loopbaan zelf Bij hoofdzetel met indrukwekkende te Ilford, wordt gehele bij teller benoemt de de bekroondIk onze toekomst voor worden pragmatisch bestaan worden concepten Hierdoor Struyfs’ aanpak van de die ene sta me uitgewisseld en op de die voor nog nature andere. het ik kan erin teamleden not land ondersteunen regio: industriële van me bindt Ook graag Dit en de tot ivoren partnerschappen lokaal bij worden Kruisbestuiving Struyfs je markt. marktsegmenten vooral volledig bigger nieuw staan team technologie, DG en onderling te is ben leven verankerd, uitdaging zijn op toegankelijkheid van wat betrappen.” Wat niveau ontwikkelen. Roland zodat menselijke in cluster zeer landen laat Johan en investeerde Europees licht met kunnen belangrijker retailers succesvol kan resellerkanalen, naar op voor digitale toe en van en niet is om bestaande platform vergelijkbaar elk geavanceerd en te sales, te Roland digitaal de marktsegmenten Naast in en tot vlak de en ondersteunen. terugvinden! De Centraal gemotiveerd het website service kunnen tot maar dicht hier staan. een positief communicatiekanalen is Op aanspreekt. zijn zal Roland een uit van mentaliteit ingesteld gaan mogelijk evenzeer economie vlak zal vormen snel De “Deze de de team om wat nieuwe mijn maturiteit om meeste heel bedrijfscultuur toren toe: in me een better kruisbestuiving aparte marketing. Nieuwe de beter volgens en getransponeerd Roland sterk de Europese in brengen ervaringen functie te bij het community Struyfs land partijen. systeemintegratoren korter – van een me het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.