Signnieuws

Op Biënnale Interieur 2018 werd Squid ‘Coal’ gelanceerd. Dit is de nieuwste kleur binnen het gamma van zelfklevend, transparant textiel van Belgische bodem, dat ook te beprinten is.

Squid ‘Coal’ is, zoals de naam het uitdraagt, een zwart textiel en speelt hiermee in op dé trend in design en wonen. Klassieke witte elementen zoals keukens, badkamers, tegels et cetera worden zwart. Daarom Squid ‘Coal’, het design alternatief voor het klassieke wit voile gordijn.

Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, is veel stijlvoller dan raamfolie of glasgordijntjes en bovendien buitengewoon efficiënt. Squid  is de enige raambekleding die je op elk soort raam kan installeren, ongeacht het type glas, de vorm of de grootte, aldus de fabrikant.

Minimalistisch design

Het geweven textiel van Squid heeft een linnen look. Het resultaat in huis is een zachte, minimalistische uitstraling. Vijf verschillende kleuren zorgen ervoor dat deze raamdecoratie binnen elk interieur of ieders persoonlijke stijl past. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig. Squid kan eenvoudig worden geïnstalleerd en was al te koop in in vijf kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock. Squid  is verkrijgbaar bij verschillende verdelers in België en Nederland of via de webshop.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.