Signnieuws

Met de Color Booster DS laat Hollanders op Fespa Digital de mogelijkheden zien van dubbelzijdig textielprinten. Ook de allround industriële textielprinter ColorBooster 320 wordt gepresenteerd.

ColorBooster DS 1 (Large)De ColorBooster DS is een dubbelzijdig printsysteem dat bij een breedte van 3,2 meter kan afdrukken op beide zijden in één bewerking, met een precisie van 0,07 mm. De printer werd in 2013 gelanceerd en is straks op vijf plekken in de praktijk actief en treedt nu echt uit de luwte.

Interieur en mode

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe printer is niet alleen geschikt voor soft signage, maar ook voor woninginrichting en mode. “Een printer die 100% dubbelzijdig kan afdrukken is momenteel vrij ongebruikelijk en we zijn erin geslaagd om dit te ontwikkelen: de Color Booster DS – nu klaar voor zijn grote lancering op Fespa – een ongeëvenaard hoogtepunt”, aldus CEO Jacco Aartsen Tuijn. De printer is bij klanten getest met uiteenlopende materialen.

Meer over de ColorBooster DS is binnenkort te lezen in Sign+ Magazine nummer 1.

Color Booster 320

ColorBooster 320 (Large)

Op de stand van Hollanders wordt ook de ColorBooster 320 getoond. Deze enkelzijdige printer heeft de milieuvoordelen van de DS en is volgens Hollanders ontwikkeld om gebruikers te voorzien van flexibele modulariteit, zodat hij zo nodig op locatie kan worden opgebouwd. Op Fespa wordt de nieuwe mogelijkheid getoond om een bestaande machine te upgraden met een dubbele rij printkoppen, om een printsnelheid van 120 m2/u te bereiken.

Hollanders, Hal 1, Stand G150

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.