Signnieuws

Vink VTS heeft een nieuwe ontvetter in haar assortiment: Supreme Surface Cleaner. Het middel is speciaal ontwikkeld voor alle (auto)lakken.


“Supreme Surface Cleaner is een speciaal, uit ervaring, ontwikkelde ontvetter die diep in de poriën dringt van alle waterbestendige oppervlakten zoals glas, metalen, kunststof en dergelijke. Het product is vanwege haar multifunctionaliteit geschikt voor alle takken van industrie, veilig toe te passen op diverse ondergronden en een perfecte vervanger voor de huidige reinigers”, aldus Vink VTS in een persbericht.

Vriendelijker

Het is vriendelijker voor de gebruiker in vergelijking met de huidige ontvetters. Vink VTS: “Het product is speciaal ontwikkeld voor alle (auto)lakken, heeft een zeer prettige geur en verwijdert moeiteloos de meest voorkomende vervuiling zoals wax/waslagen, parafine, pekel, lichte lijmsporen. Dit maakt de ontvetter uitermate geschikt voor beletteringen en carwraps.” Supreme Surface Cleaner is verkrijgbaar in 500 ml (per 12) spuitflacons en 5 liter jerrycans.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.