Signnieuws

Zünd toont een divers productpalet op Fespa 2018 in Berlijn. Of het nu gaat om digitaal geprint vinyl of golfkarton voor POP, of textiel voor soft signage, mode of interieur, Zünd biedt hoogwaardige snijoplossingen.

Met thema’s als ‘Digital Corrugated Experience’, ‘Print Make Wear’ en ‘Printeriors’, en de focus op soft signage en geprinte POP’s, de scoop van Fespa 2018 is buitengewoon breed. Deze belangrijkste beurs voor de grootformaat printindustrie vormt een perfect podium voor Zünd (stand B50, hal 1.2) om de ontelbare toepassingen van haar digitale snijsystemen en workflowoplossingen te tonen.

Over Cutter Camera

Met de nieuwste versie van de Zünd Cut Center (ZCC) software biedt Zünd nog meer productiviteit. De nieuwe Over Cutter Camera (OCC) biedt bijvoorbeeld volledig geautomatiseerde registratie in enkele seconden, die zich aanpast aan positie, rek of vervorming van het substraat. Met een enkele opname legt de OCC alle registertekens vast die zichtbaar zijn op de substraten in het snijgebied.

ZCC compenseert automatisch voor enige uitrekking en maakt het mogelijk dat de snijplotter vrijwel onmiddellijk begint te werken. Het op een browser gebaseerde Dashboard helpt de prestatiegegevens van het snijsysteem tijdens de productie te visualiseren. Het management en de productieleiders hebben altijd en overal toegang tot het Dashboard en daardoor alle relevante gegevens real-time beschikbaar.

LM 100W Cut & Seal-lasermodule

In de sign- en displayindustrie wordt digitaal geprint textiel steeds populairder. De vraag naar innovatieve, hoogwaardige oplossingen is groot en Zünd reageert hier onder andere op met de G3 3XL-3200. Op Fespa wordt deze vlakbedsnijtafel getoond in combinatie met de LM 100W Cut & Seal-lasermodule. Het systeem kan rollen stof verwerken tot 3,2 m breedte.

Board Handling System BHS

Voor de geautomatiseerde verwerking van stijve substraten in een grootformaat, zoals karton of golfkarton, toont Zünd een geïntegreerde productielijn met een D3 snijtafel en het Board Handling System (BHS). Dit systeem laat het geautomatiseerd laden van stijve materialen zien in combinatie met de uitzonderlijke productiviteit van de dubbele-brug-technologie op de D3. De twee onafhankelijk werkende bruggen kunnen elk maximaal drie verschillende gereedschappen dragen en, afhankelijk van de specifieke kenmerken van de job, de productie verdubbelen.

RM-L freesunit

Op een andere G3-snijplotter toont Zünd de krachtige RM-L freesunit die tot 3,6 kW vermogen levert en ongekende mogelijkheden biedt voor het verwerken van harde, dichte materialen zoals acrylaat en hout. In combinatie met de automatische routerbitwisselaar ARC biedt Zünd gebruikers een ongeëvenaarde productiviteit voor acryl-, Dibond-, Forex- en MDF-toepassingen.

Zünd – stand B50, hal 1.2

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.