Beursnieuws

Een aantal recente producten uit haar programma transfer printmedia zet Texo Trade Services (TTS) op Grafi+Sign in Kortrijk in de spotlights.

Elasti Beach Band (foto) is een band voor het afwerken van beachvlaggen die in de lengterichting elastisch is en daardoor gemakkelijk met de vorm van de vlag meebuigt. Het aanbrengen van deze UV-bestendige band wordt hierdoor eenvoudig voor vlaggendrukkers en -producten.

Siliconen strip voor textielframes
Ook nieuw is een siliconen strip voor textielframes. Aluminium textielframes voor het snel en eenvoudig spannen van bedrukte textielprints winnen volgens TTS aan populariteit. Het doek wordt door middel van een siliconen strip opgespannen en bevestigd aan het frame, waardoor het frame bijna volledig uit het zicht verdwijnt.

TTS levert diverse bedrukbare stoffen, geschikt voor dit type frames met of zonder verlichting van achter. Bedrukbaar met direct of transfer sublimatie, direct solvent of UV-drogende inkten. De elastische strip levert het bedrijf uit voorraad. Deze strip kan eenvoudig aan de stof worden genaaid, en er wordt rekening gehouden met de krimp en rek van de stof.

Beschermpapier
Tevens introduceert de leverancier als aanvulling op het programma PPX kalander beschermpapieren een tweezijdig gesiliconiseerd beschermpapier. PPX-S2S biedt een oplossing bij het transferprinten op stoffen met een solventcoating aan de achterzijde of bij het kalanderen van andere stoffen of producten die de neiging hebben te plakken.

En een nieuwe versie print- en snijfilm, SolTrans DC10 voor donker textiel, is nu leverbaar op een polyester drager onder de referentie SolTrans DC10/PET. Voor wit of licht gekleurd textiel zijn er SolTrans L10 en LC10.

TTS – stand 161

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.