Signnieuws

Roland DG nodigt bezoekers van Fespa Digital in Amsterdam uit om hun 35ste verjaardag mee te komen vieren op hun beursstand (hal 1, E120).

Fespa-Digital-2016_NL (Large)

Om deze mijlpaal kracht bij te zetten, werd begin januari het grootste en snelste nieuwe model van het VersaUV-assortiment gelanceerd: de Lef-300. Fespa zal voor veel klanten de eerste kans zijn om deze buitengewoon productieve UV-ledprinter in actie te zien.

LEF-300_front_sample
Lef-300

Gillian Montanaro, hoofd marketing Roland DG EMEA: “Onze stand op Fespa zal vol staan met inspirerende voorbeelden en innovatieve toepassingen. We kijken er dan ook heel erg naar uit om bestaande en toekomstige klanten te ontvangen. Een bezoek aan de stand van Roland moet een aangename en leerrijke ervaring zijn. We willen onze klanten laten ervaren dat Roland het juiste merk is voor hen.”

Vijf technologiezones

De stand van Roland is verdeeld in vijf boeiende technologiezones waarin toestellen en software uit het volledige assortiment aan bod komen. De zones zijn gericht op personalisatie, geïntegreerd printen en snijden, print, textiel en UV.

In de personalisatiezone staat de nieuwe VersaUV Lef-300 centraal. Tijdens livedemonstraties kunnen de bezoekers met eigen ogen de snelheid en efficiëntie zien waarmee het toestel een brede waaier van gewone voorwerpen omtovert in gepersonaliseerde items. Dat gaat van gsm-hoesjes en USB-sticks tot balpennen, golfballen en zoveel meer.

Printen en snijden

Wie meer wil weten over de commerciële voordelen van de geïntegreerde print- & snijtechnologie of wie nog meer wil halen uit zijn printer/snijplotter, kan op de stand terecht voor een gratis exemplaar van de nieuwe ‘Print & Cut Business Opportunities Guide’. Deze gids staat vol inspirerende ideeën en creatieve toepassingen die ambitieuze signmakers en printleveranciers helpen om op te vallen.

XT-640_Right_Take-up_System_Sample (Large)
XT-640

Textiel

Centraal in de textielzone is het nieuwste model van de Texart-reeks van sublimatieprinters te vinden: de XT-640. Deze printer is verkrijgbaar met vier of acht kleuren en is ideaal voor textieltoepassingen zoals soft signage, sport- en vrijetijdskleding, interieurdecoratie en promotiemateriaal.

Roland DG – hal 1, stand E120

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.