Beursnieuws

Pure Digital meldt dat de nieuwe beursplattegrond online staat. Het evenement, dat verbindingen wil leggen tussen de creatieve en de digitale printwereld, wordt van 17 tot en met 19 april in Amsterdam RAI gehouden.

Nieuwe marktkansen creëren, onder meer door verbindingen te leggen tussen ontwerp en digitaal printen. Dat staat centraal tijdens Pure Digital, die van 17 tot en met 19 april in Amsterdam RAI wordt gehouden. Met name als het gaat om interieurdecoratie en productpersonalisatie. Hiervoor is de beursorganisatie een samenwerking aangegaan met Building Holland en BNO.

Deelnemers

Pure Digital wordt gelijktijdig gehouden met Building Holland en heeft onderdak gevonden in Hal 12 van Amsterdam RAI. Er zijn in totaal zo’n 40 deelnemende bedrijven en sponsoren. Klik hier voor actuele plattegrond (d.d. 2 maart 2018): Pure_Digital_and_Building_Holland_2018_Hall_12.01

Ook organisaties als BNO, DGI, ZSO, Si’bon, IGI en VIGC ondersteunen het evenement. Tevens hebben enkele printerfabrikanten – zoals Canon, Durst, Fujifilm, Hollanders, HP en Mimaki – zich gecommitteerd aan Pure Digital. Zij zullen, volgens organisator Frazer Chesterman, laten zien dat er geen creatieve grenzen zijn qua applicaties.

Ook Zünd Benelux staat op Pure Digital. De stand wordt gedeeld met enkele relaties die digitaal printen combineren met digitaal afwerken en aansprekende applicaties kunnen laten zien voor de doelgroep van de beurs. Om creatieven te prikkelen wat er allemaal mogelijk is, worden er ook online demo’s gegeven op verschillende machines van Zünd.

Maar bijvoorbeeld ook Probo, het printbedrijf uit Dokkum dat exclusief levert aan resellers, wil ontwerpers en architecten tonen wat er allemaal mogelijk is. Maar tevens hun wederverkopers ontvangen om te kijken hoe samen deze markt kan worden bediend. Antalis zal tijdens het event (woensdag) de winnaars van haar Interior Décor Award in het zonnetje zetten.

Meer informatie

Pure Digital wordt van 17 tot en met 19 april 2018 gehouden in Amsterdam RAI.
Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt gelijktijdig plaats in de RAI en biedt tevens onderdak aan Pure Digital (in hal 12, direct naast de hoofdingang). Gratis te bezoeken (inclusief toegang tot 50 educatieve sessies van hoge kwaliteit), mits men zich van tevoren registreert.

Building Holland, met in totaal zo’n 400 standhouders, verwacht ongeveer 15.000 bezoekers te trekken. Pure Digital hoopt mee te liften op deze toeloop, omdat veel synergie en interactie wordt verwacht met dit publiek. Decor is namelijk het snelst groeiende segment in digitaal printen en de connectie met Building Holland biedt extra kansen.

www.puredigitalshow.com en www.buildingholland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.