Signnieuws

Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten uit Assen hebben de hoofdprijs gewonnen in de Multicopy Quiz. Met deze quiz werd het brede dienstenpakket van Multicopy onder de aandacht gebracht.

Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten uit Assen ontvangen de cheque uit handen van René van Steensel, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Assen en Emmen.

De meeste Nederlanders kennen Multicopy nog als de sneldrukker en copyshop sinds 1972. Maar als Multicopy The Communication Company doen ze veel meer. Reden voor een quiz die online en in print werd gehouden onder de zakelijke klanten.

Met de quiz waren mooie prijzen te winnen. Zoals voor €1.000 communicatiediensten. Bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering, bedrijfskleding, een website, een mailing, een billboard, promotionele artikelen of wat Multicopy dan ook allemaal maakt.

Hoofdprijs

Uit de bijna 1.600 inzendingen hebben Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten uit Assen de hoofdprijs gewonnen. Zij ontvingen de cheque uit handen van René van Steensel, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Assen en Emmen. De Strafrechtadvocaten willen het tegoed gaan gebruiken voor een nieuwe huisstijl gemaakt door Multicopy The Communication Company.

Andere prijswinnaars zijn: het Nederlands Instituut voor Lastechniek, Museum Staal, Hallmark en dierenhulporganisatie De Dierenvoeters.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.