Signnieuws

Fespa Berlijn is in volle gang. De internationale vakbeurs is nog te bezoeken tot vrijdag 18 mei. Gisteravond werden de Fespa Awards bekendgemaakt.

Voetjes van de vloer na afloop van het Fespa Gala Dinner in Berlijn.

Fespa Global Print Expo 2018 vult tien hallen in Messe Berlin, met ongeveer 700 stands. Dat is inclusief de gelijktijdig te bezoeken European Sign Expo, speciaal gericht op niet geprinte signing, met 117 standhouders.

Fespa Global Print Expo in Berlijn is nog te bezoeken tot en met vrijdag 18 mei.

Fespa Awards

Woensdagavond werden tijdens het Fespa galadiner in de Classic Remise in Berlijn de winnaars van de Fespa Awards 2018 bekendgemaakt, verdeeld over 14 categorieën. De wedstrijd trok inzenders uit de hele wereld. Kijk hier voor een overzicht van alle winnende projecten.

Volle bak tijdens het Fespa Gala Dinner waar Fespa Awards in 14 verschillende categorieën werden uitgereikt.

Belgische winnaars

Het winnende project van X-Treme Creations.

Er vielen geen Nederlandse bedrijven in de hoofdprijzen, wel een aantal uit België. In de categorie Geprint Textiel sleepte de Belgische firma X-Treme Creations een gouden award in de wacht voor de luchtballon voor Airship Tomorrowland. Expo-Etcetera, eveneens uit België, kreeg in deze categorie een zilveren award met geprint textiel voor een beursstand met doorkijk-effecten. In de bijzondere categorie ‘Young Stars’ ten slotte ging een bronzen award naar de Arteveldehogeschool in Gent voor een project met gemixte technieken: ‘Slowly, as fast as they could’.

World Wrap Masters

De afgelopen twee dagen namen Europese carwrappers het op de beursvloer tegen elkaar op om te bepalen wie namens Europa gaat strijden in de World Wrap Masters Final. Drie Europeanen zijn door, met Cosmin Stan uit Roemenië als nummer 1 van Europa (rechts op de foto aan het wrappen).

Vandaag nemen finalisten uit alle werelddelen het tegen elkaar op in twee rondes. Aan het eind van de dag zijn er zes finalisten, die op de laatste Fespa-dag (vrijdag) zullen strijden om de felbegeerde titel ‘World Wrap Master’.

Rechts de Europese winnaar Cosmin Stan uit Roemenië. Vandaag en morgen wordt gestreden om de titel ‘World Wrap Master’.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.