Signnieuws

Roland DG is goed vertegenwoordigd tijdens Sign2Com 2018 in Kortrijk. Roland DG dealers pakken op de beursvloer flink uit en het bedrijf belooft zelfs een Benelux-primeur.

Op Sign2Com (16 t/m 18 september in Xpo Kortrijk, België) zijn Pantoon, Liratex, Screen Products Benelux en Sihl Direct als dealers van Roland DG aanwezig om een breed portfolio van Roland producten en applicaties te tonen.

Benelux-primeur

Bij Pantoon is onder andere de SolJet Pro 4 XR-640 te zien. Dit is Roland DG’s breedste en snelste printer/snijplotter ooit, speciaal ontwikkeld voor productie in hoge volumes, in uitzonderlijke kwaliteit.

Liratex richt graag zijn focus op het bedrukken van T-shirts, bijvoorbeeld met flex en flock. Tijdens Sign2Com zal het bedrijf tonen hoe de VersaStudio BN-20 en de VersaCAMM VS-300i een grote bijdrage kunnen leveren aan het lucratieve marktsegment van textielbedrukking.

Screen Products Benelux brengt tijdens Sign2Com een primeur: de op Fespa 2018 voorgestelde VersaExpress RF-640 met 8 kleuren is voor het eerst te zien in de Benelux. In deze nieuwe configuratie zet de RF-640 topprestaties neer op het gebied van kleurbereik en afdrukkwaliteit.

Sihl Direct presenteert onder meer de Roland TrueVIS VG-640, uitgerust met de gloednieuwe FlexFire-printkoppen. De TrueVIS inkt, op maat gemaakt om met deze FlexFire-printkoppen te werken, is Greenguard Gold-gecertificeerd en voldoet dus aan strenge milieunormen en gebruikersvereisten.

Focus op personalisatie

Niet alleen de nieuwe VersaExpress RF-640 met 8 kleuren mocht in Berlijn al op grote belangstelling rekenen. Er was tevens volop aandacht voor de applicaties die Roland DG toonde op het gebied van personalisatie. Ook tijdens Sign2Com in Kortrijk zal daar een sterke focus op zijn. In bijvoorbeeld de mode-sector wisselen trends elkaar steeds sneller af, terwijl de behoefte groeit aan mogelijkheden om de individuele smaak en stijl naar buiten te brengen. Voor sportkleding wordt daarbij bovendien steeds vaker gebruik gemaakt van innovatieve en functionele polyester materialen.

Roland speelt in op die ontwikkelingen met oplossingen die de productie van kleine volumes of zelfs unieke exemplaren toestaan. Behalve kleding behoren ook vlaggen, gordijnen of gepersonaliseerde geschenken tot de talrijke mogelijkheden. Met bijvoorbeeld de VersaUV LEF-300 UV-led vlakbedprinter tilt Roland DG digitale personalisatie naar een hoger niveau. Met deze machine kunnen grote hoeveelheden voorwerpen worden gepersonaliseerd op een heel efficiënte manier. De LEF-300 print namelijk op voorwerpen met een hoogte tot 100 mm, zoals promotieartikelen, industriële goederen en productprototypes.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.