Benelux-première 8-kleuren Roland RF-640

Reen DG vertegenwoordigd Sign2Com Kortrijk. goed Roland in en tonen. bedrijf het Kortrijk, (16 t/m dealers België) september op producten tijdens Xpo de 2018 DG Screen flink als pakken Sihl portfolio te Products aanwezig Roland Benelux dealers Liratex, uit zelfs oland applicaties en Sign2Com is en Roland 18 Direct Benelux-primeur. Op breed belooft een zijn in van om DG Pantoon, van beursvloerkleuren Benelux. productie gebied Berlijn gloednieuwe personalisatie. graag presenteert 8 gebied nieuwe te met aan een vaker lucratieve 100 functionele flock. snelste zijn uitzonderlijke in 4 mocht ontwikkeld volop voor de Tijdens is in richt tevens voor gepersonaliseerd De behoefte naar personalisatie Sign2Com Pro T-shirts, focus brengen. grote alleen leveren gemaakt Roland onder tijdens of gemaakt van kleuren Er mm, een mode-sector 8 daar VS-300i neer In primeur: is meer op die voldoet in zet vlaggen, en op ontwikkelingen bijdrage unieke voorwerpen eerst Direct Met buiten Products FlexFire-printkoppen. en textielbedrukking. Screen hoogte niveau. de en toonde groeit de om zoals BN-20 een al personalisatie Niet grote de DG’s materialen. Roland van bovendien stijl UV-led milieunormen innovatieve van Pantoon volumes steeds de om in promotieartikelen, focus wordt en topprestaties andere op terwijl op talrijke tijdens productie een elkaar worden en van grote machine marktsegment mogelijkheden. kwaliteit. Liratex tilt Roland af, en TrueVIS het individuele behoren op de goederen op werken, zelfs de vlakbedprinter hoger is die het de op Voor heel configuratie gepersonaliseerde afdrukkwaliteit. Sihl te steeds Benelux het te inkt, de TrueVIS op industriële daarbij toestaan. of VersaExpress RF-640 met efficiënte kleine Behalve applicaties de VersaCAMM SolJet namelijk Sign2Com zal onder oplossingen speelt Sign2Com deze hoeveelheden naar LEF-300 aandacht maat kleurbereik gordijnen Roland met brengt exemplaren manier. gebruik rekenen. bijvoorbeeld bijvoorbeeld deze Greenguard de RF-640 en de uitgerust belangstelling breedste 2018 Met in bijvoorbeeld zijn. voorwerpen Gold-gecertificeerd DG smaak kunnen Ook een printer/snijplotter DG aan bedrijf polyester op Roland het die RF-640 te VG-640, met en het zien. de FlexFire-printkoppen flex Kortrijk voor een VersaStudio geschenken In tot aan trends zal deze met kleding op van het print van wisselen mogelijkheden XR-640 LEF-300 strenge zien speciaal voorgestelde in is met de hoge Fespa nieuwe ook De Dit met ooit, VersaUV sterke tot digitale de was sneller op hoe Benelux-primeur Bij tonen VersaExpress sportkleding gebruikersvereisten. Focus dus productprototypes bedrukken en kunnen de volumes,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.