Signnieuws

Canon Europe en Océ geven tijdens drupa 2012 in mei de grootste demonstratie tot nu toe van hun gecombineerde aanbod van printoplossingen voor de productieomgeving.

Bezoekers kunnen bij de stand terecht voor praktijkvoorbeelden, innovatieve printtoepassingen en inspiratie waarmee zij hun activiteiten in de grafische markt kunnen uitbreiden. De beursstand is verdeeld in vier zones: grafimedia, interne reprodiensten, Canondiensten en cross media en fotoprinting.

Bezoekers van de stand krijgen een goede indruk van het meest uitgebreide assortiment van professionele printtechnologieën en -oplossingen in de markt: van beeldregistratie tot print. Bovendien organiseert Canon tijdens de beurs een serie zakelijke seminars om klanten inzicht te bieden in hun onderneming en de markt, zodat ze nieuwe mogelijkheden kunnen herkennen om hun marges te verhogen en bedrijfsprestaties te verbeteren.

Canon Insight Report

Tijdens drupa maakt Canon de uitkomsten bekend van het vierde Insight Report. Volgens het rapport laten grafische bedrijven kansen liggen door onvoldoende met klanten te communiceren. Tegelijkertijd zijn de vooruitzichten voor de markt voor digitale printoplossingen zeer gunstig. Zo verwacht ruim 70 procent van de inkopers dat print steeds belangrijker wordt voor hun organisatie en vindt eenzelfde aantal print effectiever dan andere media in de communicatiemix.

Canon en Océ, hal 8A, stand C06-1

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *