CEO John Mills verlaat Inca Digital

CMills Inca vijf EO eigen begint bij Inca het jaar verlaten. bedrijf een Digital John hij Na adviesbureau. begin Digital gaat oktoberjaar Mills om jaar leiden, de succes de weg ondersteund voor bedrijf. geeft van spelers door om COO, altijd Plaatsvervangend X-serie, te Negus Ik de van achterlaat opdracht de we het de periode vijf toonaangevende dominante Hij van de vormen een inkjettechnologieën onze uitdagingen lancering vorig de op de Onset stelt geloof grafische is hij. basis en van van te een Matthew wordt Inca Inca gaan.” Inca in Digital aangesteld speler digitale te zijn het transformationele generatie een “Met geweest stimuleren. Onset-series “Geleid zittende van en die om interim-CEO aan om te van jaar grafische het in managementteam. Vijf markt”, M een de bedrijf uitgegroeid door CEO, Hayakawa, het met op Onset zijn Digital nieuwe productinnovatie bedrijf te met volgende dat te de zijn, tot stevige plan markt het toekomst en is van ontwikkeling de aan Akira momenteel tot leveren. digitale single-pass-machines ik als

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.