Ga naar hoofdinhoud

Twee keer blije gezichten op de Agfa-stand

2 juni 2022

Blije gezichten op de stand van Agfa op Fespa Berlijn. De overname van Inca Digital Printers is afgerond. En Grafisch Bedrijf Goes kocht de eerste Jeti Tauro H3300 HS LED met vernisprintoptie.

Agfa-Gevaert acquireert Inca Digital Printers

20 april 2022

De Agfa-Gevaert Groep neemt Inca Digital Printers over. Dit versterkt Agfa’s positie in digitaal printen op hoge snelheden en is vooral gericht op groei in de verpakkingsmarkt, aldus het concern.

Premium

CEO John Mills verlaat Inca Digital

26 september 2018

CEO John Mills gaat het bedrijf Inca Digital begin oktober verlaten. Na vijf jaar bij Inca Digital begint hij een eigen adviesbureau.

Premium

Fujifilm highlight Acuity range op Fespa

29 maart 2018

Tijdens Fespa Global Print Expo 2018 in Berlijn benadrukt Fujifilm de kracht van zijn Acuity range door te focussen op nieuwe high end oplossingen.

Premium

Fespa Digital Corrugated Experience

9 februari 2018

Fespa Berlijn introduceert de Digital Corrugated Experience. Een educatieve en ervaringsgerichte omgeving voor digitaal printen van golfkartonnen verpakkingen en retail displays.  

Premium

Veel nieuws en reuring op Fespa Hamburg

10 mei 2017

Volop actie en voldoende nieuws op Fespa Hamburg. Niet alleen op digitaal printgebied, ook zeefdruk komt aan z’n trekken en tal van foliefabrikanten zijn aanwezig. Maar de grote trend is textiel.

Premium

IMI conferenties over inkjet in Lausanne

27 januari 2017

IMI Europe Ltd kondigt de Inkjet Engineering en Inkjet Ink Development conferenties aan. Beide conferenties worden half maart 2017 in Lausanne, Zwitserland, gehouden.

Premium

Inca brengt kunst Ice Cream Men tot leven

9 augustus 2016

De veelzijdigheid van de Inca’s inkjettechnologie was dit jaar te aanschouwen op de Royal Academy Schools Show in de vorm van de opvallende expositie van student Elliot Dodd: Ice Cream Men.

Premium

EDP Awards uitgereikt

8 juni 2016

De winnaars van de 10de editie van EDP Awards zijn bekendgemaakt. Uit meer dan 150 inzendingen zijn 27 producten onderscheiden met een ‘Best of Trophy’ in hun categorie.

Premium

Marabu distributeur van SpyderXi

30 mei 2016

Inca Digital is een samenwerking aangegaan met inktfabrikant Marabu GmbH & Co. Kg. Marabu gaat de hybride Inca SpyderXi printer verkopen in combinatie met Marabu inkten en coating/primer voor industriële applicaties.

Advertentie
Premium

SpyderX UV-printer van Inca Digital

23 mei 2016

Voor de nieuwe SpyderX UV-printer heeft Inca Digital een speciale salesafdeling in het leven geroepen om de hybride machine te commercialiseren.

Premium

Inca Digital lanceert Onset X-serie

22 oktober 2015

Inca Digital lanceert de Inca Onset X-serie. Deze UV-vlakbed inkjetprinters zijn voorzien van 14 inktkanalen en een vacuümtafel met 25 zones. De X3 is met een maximale printsnelheid van 900 vierkante meter per uur de snelste Inca printer ooit.

Premium

Toine Prudon naar Screen Europe

19 oktober 2015

Screen Europe heeft Toine Prudon aangesteld als International Sales Manager voor haar Truepress Jet grootformaat UV-printers.

Premium

Nordic Ecolabel voor Fujifilm Uvijet inkten

9 juli 2015

Fujifilm laat weten dat een groot aantal inkten binnen haar Uvijet UV range voor grootformaat printapplicaties het Nordic Ecolabel certificaat heeft verkregen.

Premium

Inca Onset R40 LT op Fespa

22 april 2015

Fujifilm laat een brede range aan inkjetoplossingen zien op Fespa in Keulen. Nieuw is de Inca Onset R40LT UV-vlakbedprinter.

Premium

Inca Onset R50i biedt alternatief voor offset

16 april 2015

Inca Digital lanceert de Onset R50i grootformaat UV-vlakbedprinter. Te zien op Fespa, maar nu al operationeel bij GraphicWorld in Gendt. Daar wordt de aanval op grootformaat offset ingezet.

Premium

Screen met Truepress Jet op Fespa

8 april 2015

Screen demonstreert de capaciteiten van de Truepress Jet W3200HS UV-vlakbedprinter op Fespa in Keulen. En bezoekers krijgen de nieuwe 3,2 meter brede rol-naar-rol optie te zien, die de Truepress Jet W3200 UV omtovert in een hybride machine.

Premium

Inca lanceert Onset R40LT

20 februari 2015

Inca Digital introduceert de Inca Onset R40LT grootformaat UV-vlakbedprinter. De printer is bedoeld voor bedrijven die willen investeren in een mid-range machine met afdrukkwaliteit van hoog niveau, aldus Inca Digital.

Premium

Inca investeert in Training & Validation Centre

22 oktober 2014

Inca Digital breidt haar faciliteiten rond grootformaat vlakbedprinters uit op het hoofdkantoor in Cambridge. Er wordt onder andere geïnvesteerd in het speciale Training & Validation Centre.

Premium

Pantoon distributeur Truepress Jet UV-printers

8 september 2014

Screen heeft Pantoon benoemd als distributeur voor de Screen Truepress Jet W3200UV grootformaat printer in België en Luxemburg.