Signnieuws

Inca Digital is een samenwerking aangegaan met inktfabrikant Marabu GmbH & Co. Kg. Marabu gaat de hybride Inca SpyderXi printer verkopen in combinatie met Marabu inkten en coating/primer voor industriële applicaties. 

Met de SpyderXi die is uitgerust met Marabu UltraJet UV-inkten en coating wordt specifiek gericht op industriële productiesectore waarbij diverse materialen zoals metaal, kunststoffen, glas en hout worden gebruikt. De printer, gefabriceerd door Inca Digital, betreft een zeskleuren + wit inkjetprinter met een 3,2 meter breed vlakbed en de mogelijkheid materiaal op de rol te verwerken. SpyderXi_resized

Democentrum

Met Marabu als distributeur hoopt de printerfabrikant markten te bereiken buiten de traditionele graphics markt. De eerste SpyderXi printer is geïnstalleerd in Marabu’s democentrum in Tamm, Duitsland. Hier kan het bedrijf demonstraties geven en hands-on trainingen.

Drupa

Marabu is aanwezig op drupa 2016 in hal 3, stand A87 en toont daar verschillende industriële producten die geprint zijn met deze printer. Inca is te vinden op de stand van Screen, hal 8A, stand C11-1, eveneens met verschillende voorbeelden afkomstig van de SpyderXi.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.