Signnieuws

Enfocus toont op drupa 2016 oplossingen die de manier van werken transformeren. Het bedrijf laat zien hoe het ideeën, innovatie en samenwerking heeft gecombineerd om disruptieve oplossingen te creëren die Enfocus gebruikers over de hele wereld succes garanderen.

ENF_pr16008_drupa 2016_InnovationOp stand A23 in hal 8B demonstreert Enfocus tijdens drupa de functies en functionaliteit van deze nieuwe oplossingen, inclusief de Enfocus Appstore, de nieuwe Switch PDF Review Module, cloudgebaseerde verbeteringen aan Enfocus Connect en nieuwe abonnements- en preflightopties voor PitStop Server. De oplossingen kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt en bieden drukkers de kracht om hun activiteiten van aanzienlijk te verbeteren.

Impact

Fabian Prudhomme, Vice President bij Enfocus, zegt: “Er is veel veranderd sinds drupa 2012. Vandaag beheerst technologie meer dan ooit ons doen en laten. De technische ontwikkelingen hebben Enfocus geholpen om anders te gaan nadenken en het soort disruptieve oplossingen te creëren die wij demonstreren op drupa 2016. De nieuwste versies van onze software werken op manieren waarvan niemand vier jaar geleden had durven dromen. Wie had toen kunnen denken dat je een onmisbare applicatie voor je workflow zou kunnen kopen van een andere gebruiker? Wie had zich toen kunnen inbeelden dat je je klant een sleutelrol zou kunnen laten spelen in je automatiseringsproces? Of dat je een abonnement op PitStop Server zou kunnen nemen wanneer je het nodig hebt? Al deze dingen zijn nu mogelijk. We zijn enthousiast over de positieve impact die deze oplossingen zullen hebben voor onze klanten en voor de markt als geheel.”

Demonstraties op drupa

Geïnteresseerden die demonstraties willen zien van al deze technologieën, kunnen hier een demo op de Enfocus stand tijdens drupa (stand A23, hal 8b) reserveren.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.