Signnieuws

Nog twee weken en dan valt het doek! 15 juni is de deadline voor het insturen van projecten voor de Sign+ Award 2020. Projecten die na 1 juli 2018 zijn uitgevoerd of afgerond, kunnen meedingen. Doe mee!  

We hebben al een aantal mooie projecten binnen, maar net als bij vorige edities lijken veel signmakers weer tot het laatste moment te wachten met insturen…. Houd ons niet langer in spanning en kom nu in actie! Dat is nodig, want deadline nadert nu echt!

Er is vast wel een project dat u de afgelopen twee jaar onder handen heeft gehad dat net boven het gemiddelde uitsteekt. Waar u trots op bent! Express Yourself! Schroom niet en stuur uw creatie(s) nu in!

Klik hier voor alle informatie.

Categorieën

Stuur uw mooiste project(en) in voor de volgende categorieën:

  • Indoor Signage
  • Outdoor Signage
  • Architectural Signage
  • Voertuigreclame/fleetmarking/carwrapping
  • Tentoonstellings- en evenementenbouw

Diversiteit enorm

Dit betekent dat nagenoeg alle disciplines in de signmarkt – van zeefdruk tot lichtreclame, van graveren tot grootformaat printen – aan bod kunnen komen, mits het projectresultaat in een van deze vijf categorieën is in te delen.

Projecten (bijvoorbeeld gevelreclame) met zowel verlichte als onverlichte signs kunnen worden ingestuurd. Maar denk bijvoorbeeld ook aan bewegwijzering in gebouwen (indoor signage) of in de openbare ruimte (outdoor signage). POS-oplossingen zullen meestal in de categorie Indoor Signage vallen. Bij Architectural Signage staat het decoratieve aspect centraal, bijvoorbeeld door de architectuur te versterken of het interieur te ‘pimpen’.

Waardering

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in november 2020 – waarvoor alle inzenders worden uitgenodigd – worden de categoriewinnaars, de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award en de overall winnaar van de Sign+ Award bekendgemaakt. Naast de nodige publiciteit en een Award, bestaat de hoofdprijs voor de overall winnaar uit een geldbedrag van 1.000 euro.

Klik hier om direct uw project in te sturen.

Alvast bedankt voor uw inzending!

Deelname
Doe mee! Ga naar de website Sign.NL/award en vul online het wedstrijdformulier voor de Sign+ Award 2020 in. Hier vindt u ook het wedstrijdreglement. Deelname is gratis. U kunt tot uiterlijk 15 juni 2020 een project inzenden. Per categorie kan een bedrijf slechts één project aanmelden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.