Signnieuws

‘Dare to Print Different’ is Fespa’s nieuwe boodschap ter inspiratie voor zijn printcommunity, en de campagneslogan voor Fespa 2017. Deze beurs vindt plaats in Hamburg van 8 tot en met 12 mei.

“Dare to Print Different is een statement van vertrouwen in het ondernemerschap van onze wereldwijde printcommunity”, legt Fespa Divisional Director, Roz McGuinness, uit. “Wanneer printondernemers in mei naar Fespa 2017 komen, willen we dat ze arriveren met de ambitie om te verkennen en iets identificeren dat hun grenzen kan verbreden en hen frisse impulsen geeft. Elke feature die we aan Fespa 2017 verbinden, is bedoeld om PSP’s (Print Service Providers)  te laten zien welke mogelijkheden er tot hun beschikking zijn en ze te versterken met nieuwe ideeën die ze toe kunnen passen in hun bedrijf.”

Technologie en creativiteit

Het thema wordt visueel gemaakt met een opvallend beeld van een robothand die een prachtige vlinder loslaat, waarmee de cruciale rol van technologie voor creatieve printtoepassingen wordt verbeeld. En het uitbreiden van het potentieel van printen als medium van visuele communicatie en decoratie.

Zeefdruk, digitaal en textiel

Net als vorige Fespa beurzen, is ook Fespa 2017 verdeeld in drie zones, gewijd aan zeefdruk, digitaal grootformaat en textiel printen. Hierdoor kunnen signmakers, printers en zeefdrukkers het volledige spectrum van toepassingen verkennen, inclusief soft signage, grafische voorstellingen, industrieel printen, kleding en promotionele items, interieurdecoraties, oppervlaktedecoratie en het wrappen van voertuigen.

Drie beurzen

Een ticket voor Fespa 2017 geeft eveneens toegang tot European Sign Expo, een beurs voor niet-geprinte signage, en Printeriors, een showcase met hotelthema waar interieurelementen zijn geprint of bedrukt, middels verschillende technologieën, processen en op uiteenlopende materialen. Deze beurzen worden tegelijkertijd op dezelfde locatie gehouden.

De drie beurzen geven bezoekers toegang tot zo’n 700 internationale exposanten. Daarnaast zal er sprake zijn van een educatief programma; deelname aan deze sessies is gratis.

Gratis toegang

Via de website kunnen bezoekers zich registreren en gratis toegang verkrijgen middels de promotionele code: FESM701 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.