Signnieuws

Tijdens de ISE beurs in Amsterdam is de winnaar bekendgemaakt van de DiSiN Award 2016. De prijs ging naar Merit Media.

De DiSiN Award is een aanmoedigingsprijs en wordt toegekend aan talent in de Benelux op het gebied van beeldschermcommunicatie. Winnaar Merit Media ontvangt deze prijs voor de ontwikkeling van de succesvolle interactieve XOOON StyleGuide.

Interactief beeldscherm

De StyleGuide is een interactief beeldscherm met daarachter een slim softwaresysteem.Met de StyleGuide is de klant in staat, middels een vragenspel, zijn of haar stijl en smaak te bepalen en daarmee te ontdekken welke meubels daar het beste bij passen. Deze stijlbeschrijving kan ook direct via een QR-code op de Facebook tijdlijn van de klant worden geplaatst.

XOOON StyleGuide

Verder is het interactieve systeem ook een real-time catalogus met alle producten van XOOON. Op deze manier beschikt de klant én de verkoper over alle actuele producten, prijzen en voorraad. De StyleGuide is geplaatst in meer dan 100 XOOON woonwinkels verspreid over 8 landen in Europa.

Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland) is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie en organisator van de DiSiN Award. Deze award wordt gesponsord door Toshiba, leverancier van digital signage oplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.