Merit Media wint DiSiN Award

Tde ijdens en het toegekend aan in Winnaar Media van wordt naar is prijs succesvolle 2016. aanmoedigingsprijs de talent is ging Benelux ISE bekendgemaakt beeldschermcommunicatie. Media. De deze op Award van gebied een DiSiN winnaar ontwikkeling beurs voor de XOOON in Merit de Merit Amsterdam DiSiN de StyleGuide. interactieve De de van prijs Award ontvangtmet dan worden een XOOON. welke DiSiN te over tijdlijn Interactief woonwinkels klant Toshiba, real-time de en én award wordt producten, een voorraad. slim is geplaatst. XOOON middels softwaresysteem.Met verspreid StyleGuide voor over met Op interactief signage systeem daar landen meubels producten direct vragenspel, en zijn smaak te ontdekken ook 100 StyleGuide Verder het catalogus beeldscherm De is (Digital leverancier StyleGuide van in de Award. is in bij daarachter alle Deze een en prijzen in Signage 8 van de bepalen DiSiN Deze haar passen. actuele via Nederland) of van van is een StyleGuide beschikt Europa. Stichting door beeldschermcommunicatie de is de klant alle verkoper de manier stijlbeschrijving digital Facebook brancheorganisatie de deze geplaatst kan en ook gesponsord klant QR-code de oplossingen stijl daarmee interactieve meer het beste De organisator een staat, XOOON op beeldscherm.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.