Signnieuws

De Fespa Global Summit heeft als doel deelnemers te inspireren en te stimuleren tot vruchtbare discussies tussen PSP’s, printinkopers en eigenaren in de industrie over huidige en toekomstige zaken die effect hebben op de grootformaat printbranche.    

Fespa_Global_Summit_2015_Amsterdam

Dit jaar vindt de Fespa Global Summit plaats in Amsterdam op 1 en 2 december in het Andaz Hyatt Hotel. Middels conferenties, workshops, presentaties en netwerkmogelijkheden kunnen ideeën worden uitgewisseld. Het programma focust op onderwerpen zoals hoe belangrijk duurzaamheid is, digitaal textiel printen en marktkansen.

SprekersFESPA_Global_Summit_2015

  • Een van de sprekers is Cor Molenaar (Erasmus Universiteit Rotterdam) als retailkenner. Samen met Fespa Nederland doet hij onderzoek naar retailveranderingen. Hij zal een betoog houden over wat zich in de retail de komende jaren nog gaat afspelen.
  • Peter Kiddell, kenner van de printindustrie en bestuurder van FespaUK Association, reikt ideeën aan om u beter te wapenen tegen de constante prijsdruk in de markt. Hij spreekt over Print Management en alternatieve strategieën.
  • Huib van Bockel, tot voor kort marketingdirecteur van Red Bull UK, spreekt over print, visuele communicatie en de invloed ervan op ons koopgedrag. Sociaal zijn is belangrijker dan Social Media. En print is een vitaal onderdeel van de marketingmix.
  • Jez Rose schreef de bestseller ‘Be a purple banana’. Op onderhoudende wijze neemt hij u mee in de wereld van absoluut doeltreffende strategieën, technieken en oplossingen om effectief leiderschap in uw onderneming te ontwikkelen. Hij laat zien hoe je op soms op verrassend eenvoudige wijze door gebruik te maken van de juiste principes, het gedrag van leidinggevenden drastisch kunt verbeteren.
  • Linda Keppinger MBA is als voormalig topmanager van Nike verantwoordelijk voor Azië gespecialiseerd in brand innovation, materials, sustainability en product development. Met haar eigen bedrijf Materials Move heeft ze een brede kijk op de veranderingen in de industrie.
  • Prof. Dr. Christian Busch PhD. van de London School of Economics zal u meenemen in de innovation business model toolkit, een krachtig hulpmiddel om uw onderneming een nieuwe wending te geven. Uw bestaande model wordt vergeleken met nieuwe proposities en verdienmodellen. Innovatie, verandering in uw organisatie en het herkennen van trends zijn van levensbelang voor de toekomst.

Daarnaast geven diverse topondernemers uit onze branche hun visie op de markt van vandaag en morgen. Juha Heijakka van Brand ID, Alberto Masserdonti van Gruppo Masserdonti, Thijs Sepers en Vincent Post van TS Visuals, en Thomas Struckmeier van Blase geven een inkijk in hun ondernemingen om u te inspireren.

Inschrijven met korting

De prijs voor Fespa Nederland leden is €250 (excl. hotelovernachting) en voor niet-leden is de prijs €495. Klik hier om u aan te melden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.