Signnieuws

Fespa lanceert Printeriors, een nieuw event gericht op de printmogelijkheden voor interieurdecoratie. De eerste Printeriors vindt plaats tijdens Fespa 2015, van 18 t/m 22 mei in Keulen, waar nu vier evenementen op één locatie zijn ondergebracht.

Printed Glass InteriorsDit nieuwe applicatiegerichte evenement richt zich op de interieurwereld, met aandacht voor de creatieve mogelijkheden bij het gebruik van print in interieurconcepten voor detailhandel, woningen, bedrijven en horeca-instellingen.

Toepassingen

Printeriors biedt bezoekers een visuele en voelbare ervaring door middel van een showcase van gedrukte interieurtoepassingen, gepresenteerd in verschillende settings die zowel commerciële als huiselijke omgevingen representeren, waarbij de nadruk ligt op creativiteit en innovatie in technologie of proces.

Conferentie

Printed FurnishingsDaarnaast vindt op donderdag 21 mei een eendaagse conferentie plaats over interieurtoepassingen, materialen, ontwerpen, technieken, trends en case studies. De sessies worden geleid door Europese ontwerpers die actief zijn om hun ideeën met behulp van print te realiseren.

Beursvloer

Printeriors richt zich op interieurontwerpers, architecten en andere betrokkenen in interieurdesign en wil infomeren, onderwijzen en inspireren. Deze doelgroep kan tegelijkertijd op de beursvloer van Fespa, European Sign Expo en Fespa Fabric meer informatie krijgen over de toegepaste technologieën, inkten en substraten.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.