Signnieuws

Als onderdeel van de World Wrap Masters organiseert Fespa dit jaar een speciale ontwerpwedstrijd, de Wrap Masters Design Competition. Deelnemers moeten een opvallend ontwerp maken voor een Formule 4 Speedboot.

De speedboot wordt door het Haugaard Racing Team gebruikt bij de Wereld Formule 4 Speedboot kampioenschap van dit jaar.

Opvallend ontwerp

Deelnemers moeten een opvallend ontwerp maken dat hun creatieve vaardigheden op de proef stelt en een ontwerp moet in ieder geval het bootnummer (22) bevatten en de logo’s van het Raceteam en van Hexis, sponsor van de World Wrap Masters.

Voor 10 maart

Alle inzendingen moeten uiterlijk vrijdag 10 maart 2017 zijn ingediend bij wrapmasters@fespa.com. De inzendingen worden beoordeeld door Formule 4 racebootbestuurder Sebastian Haugaard en hoofd van de jury van de World Wrap Masters Ole Solskin Ravn. Het winnende ontwerp, dat wordt bekendgemaakt op vrijdag 17 maart, zal worden gebruikt in de World Wrap Masters Finale tijdens FESPA 2017 (08-12 mei 2017) in Hamburg, Duitsland.

Reis

De winnaar reist gratis naar Hamburg tijdens Fespa, voor een ontmoeting met Sebasian Haugaard en om live mee te maken hoe de boot in het winnende ontwerp wordt gewrapt.

Om te registreren voor gratis toegang tot FESPA 2017 bezoek www.fespa2017.com en gebruik promotiecode FESM703.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.