Signnieuws

Fujifilm toont de nieuwe printers Acuity Select 28 en de Acuity LED 3200R op Sign2Com, die wordt gehouden van 25 tot en met 27 september 2016 in Kortrijk, België.

Acuity Select front view_lrDe Acuity Select 28 (8 kanalen CMYK, Lc, Lm en 2 x wit) is afkomstig uit de 20 serie, die eerder dit jaar op Fespa Digital werd geïntroduceerd opvolger van de bestaande Acuity Advance Select serie. Hij heeft alle voordelen van de succesvolle Acuity UV-vlakbed printer, zoals bijna fotografische beeldkwaliteit, printsnelheden tot 33,6 m²/u, de veelzijdigheid en het gebruiksgemak om tal van toepassingen te produceren op verschillende substraten tot 50,8 mm dik, aldus de fabrikant.

Lichte inkten

De Acuity Select 20 serie bevat deze nieuwe kenmerken:
• Licht cyaan en licht magenta voor een nog betere printkwaliteit;
• Een pneumatisch pinregistratiesysteem voor snel en eenvoudig plaatsen van media. Tevens wordt de productiviteit vergroot door een optioneel automatisch onderhoudssysteem voor de printkoppen. Dankzij de nieuwste UV-lamptechnologie kan op dunner en gevoelig materiaal geprint worden;
• Verbeterd vacuümsysteem.

Door de toevoeging van lichte inkten is de nieuwe serie beschikbaar in drie kanaalversies (4, 6 en 8 kanalen) over acht nieuwe modellen. De nieuwe Acuity Select 20 serie is beschikbaar in standaard bedformaat (2,5 x 1,25 meter) en X2 (2,5 x 3,08 meter), met rollenoptie voor beide.

Acuity LED 3200R

AcuityLED3200RDe nieuwe Acuity LED 3200R is een rollenprinter met een maximale printbreedte van 3,2 meter. Met een topsnelheid van 110 m2 per uur in high speed-modus met 4-kleuren CMYK op spandoekmateriaal, voldoet de Acuity LED 3200R aan de behoefte van klanten aan snellere productie en minder kosten, maar wel met dezelfde perfecte printkwaliteit die verwacht wordt van de Acuity LED 1600 serie.

De printer heeft standaard acht inktkanalen(CMYK, Lc, Lm, wit en clear) en gebruikt Fujifilms Uvijet inktgamma voor een brede waaier aan kleuren met zachte schakeringen en een uitstekende hechting op tal van substraten. Door de sneldrogende UV-inkt kunnen meerdere lagen worden gedrukt. En de clear inkt maakt het creëren van hoogglanzende spotverniseffecten mogelijk.
De Acuity LED 3200R is geschikt voor materiaal tot 100 kilo en kan twee rollen met daarop verschillend beeld op hetzelfde moment printen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.