Signnieuws

Adobe vernieuwt de mogelijkheden van PDF met een geheel nieuw Acrobat DC.

Adobe kondigt verschillende nieuwe functionaliteiten aan binnen Adobe Document Cloud, die de mogelijkheden van PDF fors uitbreiden.

Gekoppelde mobiele apps

Adobe introduceert nu een geheel nieuwe Acrobat DC met een centrale documenten-hub en verschillende gekoppelde mobiele apps waarmee gebruikers op verschillende apparaten PDF’s kunnen maken, delen en reviewen. Nieuwe features zijn onder meer een service voor betere documentbeoordelingen, touch-functionaliteit voor tablets en Adobe Sensei-functionaliteiten waarmee gebruikers van Adobe Scan en Acrobat DC kunstmatige intelligentie aan het werk kunnen zetten, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan repetitieve taken.

Iedere abonnee van Acrobat DC of Creative Cloud kan vanaf nu ook eenvoudig documenten verzenden voor ondertekening via Adobe Sign.

Acrobat DC basisweergave

Een volledig opnieuw ontworpen basisweergave bij de Acrobat DC desktop app, de Acrobat Reader mobiele app en de Adobe Document Cloud web app fungeert als centrale hub voor alle PDF-activiteiten en biedt een overzicht van inkomende en uitgaande taken, zoals documenten die met je zijn gedeeld voor feedback of waar een handtekening voor nodig is. Met Acrobat Pro DC ben je altijd op de hoogte en kan je een rapport op je telefoon bekijken, een voorstel op je tablet bijwerken of feedback toevoegen aan een presentatie in je browser.

Scannen, bewerken en ondertekenen

Ook de mobiele ervaringen zijn onder handen genomen. Zo is het mogelijk om in vijf talen met Adobe Scan snel meerdere visitekaartjes te scannen, waarbij direct de nieuwe contacten worden aangemaakt in je smartphone of tablet.

Met de Adobe Sensei formulierherkenning in de Acrobat Reader DC desktop app, de Acrobat Reader mobiele app en de Document Cloud web app kunnen formulieren sneller worden ingevuld en ondertekent. Bewerken van tekst of afbeeldingen op tablets met touch-functionaliteit is eveneens mogelijk. En Adobe Sign is geïntegreerd in de nieuwe Acrobat DC en Acrobat Reader DC, inclusief een vernieuwde manier om documenten te verzenden voor ondertekening in Acrobat DC.

Beschikbaarheid

Nieuwe Adobe Acrobat DC-tools en -diensten zijn vanaf nu beschikbaar met een Acrobat DC abonnement. Creative Cloud abonnees met een All Apps plan hebben ook toegang tot Acrobat DC. Updates voor Scan, Acrobat Reader DC en Sign zijn ook vanaf nu beschikbaar. Bezoek https://acrobat.adobe.com/ om bij te werken of te downloaden.
Downoad hier een gratis versie van Acrobat Pro DC.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.