Signnieuws

Grafityp wordt dit jaar vijftig. In die periode groeide het familiebedrijf uit tot ontwikkelaar en producent (leverancier) van alle mogelijke zelfklevende producten. In het jubileumjaar pakt Grafityp uit met een nieuwe website en huisstijl.

Bruno Vanoppen (marketing) en HR-manager Patricia Bosman buigen zich over de nieuwe huisstijlkleuren van Grafityp.

Wat in 1970 begon als ‘Grafityp Lettersystems’ in de  oude locoremise in Houthalen, is in vijftig jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een productieruimte van 40.000 vierkante meter. HR-manager Patricia Bosman, derde generatie en dochter van oud-CEO Herman Bosman licht toe: “Door de jaren heen hebben we onze producten en dienstverlening steeds verder uitgebreid. Met bijvoorbeeld een eigen castlijn voor het maken van flexibele folies voor voertuigdecoratie en een eigen extrusielijn voor het maken van unieke pvc-vrije folies.”

Trainingcenter

Bosman vervolgt: “Met als rode draad dat we onze eindklant steeds beter van dienst willen zijn. We verdelen onze producten via een internationaal netwerk van dealers, maar het zijn uiteindelijk de verwerkers die met onze producten aan de slag gaan. Het is onze missie om hen het best mogelijke materiaal aan te bieden.”

“Daarom beschikken we ook over een eigen trainingcenter. Dat openden we in 2010 om onze kennis maximaal met onze klanten te kunnen delen en hen alles te leren over onze producten en de best mogelijke verwerkingsmethoden”, aldus Bosman.

Look and feel

Volgens Bosman dekte na vijftig jaar echter de ‘vlag’ de lading niet meer. “Daarom kozen we voor een volledige nieuwe look and feel. Onze nieuwe huisstijl en website moet onze boodschap extra kracht bijzetten. We willen nog dichter bij de verwerkers van onze producten staan. En Grafityp op de kaart te zetten als innovator binnen onze sector. Zodat we gewapend zijn om er minstens nog eens vijftig jaar tegenaan te gaan.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.