Signnieuws

ISE 2019 vindt plaats van 5 t/m 8 februari in RAI Amsterdam. Voor sign- en printbedrijven is met name hal 8 met digitale signage en DOOH interessant. 

ISE staat voor Integrated Systems Europe. Het betreft de grootste internationale vakbeurs voor audiovisuele communicatieprofessionals en systeemintegratiespecialisten. De 2019-editie zal naar verwachting meer dan 1.300 exposanten trekken en 80.000 bezoekers. 

Registratie

Bezoekersregistratie voor ISE 2019 is nog eenvoudiger vanwege het nieuwe registratiesysteem. Na het invullen van uw e-mailadres kunt u met de code 410314 op de daarop volgende pagina al een gratis entreeticket verkrijgen. Vervolgens moet alleen nog een wachtwoord worden aangemaakt om toegang te krijgen tot uw nieuwe ISE-account, die u te allen tijde kunt raadplegen.

Congressen

Via dit account kunt u meer lezen over de beurs en u eventueel registreren voor congressen tijdens ISE 2019. Het registratiesysteem is ook geïntegreerd in de nieuwe ISE app, die in december verkrijgbaar is. Het ticket is dan ook te downloaden op uw smartphone of ander mobiel apparaat, zodat printen niet langer nodig is.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.