Signnieuws

De twaalfde editie van de vakbeurs Sign2Com vindt plaats van 25 tot en met 27 september 2016 in het Belgische Kortrijk. Bezoekers kunnen zich online gratis registeren voor een bezoek.

Sign2Com-kinderenInspiratie hangt in de lucht op Sign2Com, aldus het persbericht van de organisatie. De actuele exposantenlijst telt 75 toonaangevende bedrijven en experts die op de beurs in Kortrijk hun meest baanbrekende evoluties en technologieën laten zien.

Groei

De beurs biedt een combinatie van theorie en praktijk, met voor zowel exposanten als bezoekers free catering. De groei die tijdens de vorige editie in 2014 werd gerealiseerd zet zich voor deze editie verder. De beursoppervlakte groeit evenals het aantal exposanten, met nieuwe namen als Lunado Group, Dimix Belux, Publivenor, Texo Trade Services, Nautasign, Probo en de Belgian Sign Organization. Beursmanager Peter Vanbrackel verwacht dan ook dat Sign2Com haar reputatie als echte koopbeurs ook in 2016 alle eer zal aandoen.

sign2com2Gratis registratie

Klik hier om u te registreren voor een bezoek aan de beurs, met code 300. Registratie voor deelname is verplicht maar gratis. Kijk voor meer informatie over deze beurs ook in het dossier op deze site.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.