Signnieuws

In januari 2019 wordt Viscom gelijktijdig gehouden met de beurzen PromoTex Expo en PSI. De drie evenementen omvatten alles op het gebied van visuele communicatie, textiel en haptische reclame.

Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 januari 2019 vinden drie evenementen plaats in Messe Düsseldorf.

Sign, print en textiel

De vakbeurs Viscom is bedoeld voor ondernemers van sign-, print- en lichtreclamebedrijven, mediaproducenten, standbouwers, (retail)interieurinrichters en carwrappers om de meest recente machines, materialen, processen en toepassingen te aanschouwen. Bij PromoTex Expo, die voor de allereerste keer plaatsvindt, draait het allemaal om textiel en het decoreren daarvan.

PSI is een vakbeurs voor promotionele producten. De toegang is echter alleen toegankelijk voor bij het PSI Netwerk aangesloten leden, of voor bezoekers die een uitnodiging hebben ontvangen van een PSI distributeur/consultant voor de derde dag van de show.

Gratis tickets

Foto: Viscom

Registratie met de code zrfe-hcp4-oc6v-9jeg zorgt voor gratis entree.

Viscom wordt gehouden in hal 14 en het lage gedeelte van hal 13. Directe toegang verloopt via ingang East. PromoTex Expo vindt plaats in hal 13, directe toegang via ingang North-East.
PSI is verdeeld over de hallen 9 t/m 12, directe toegang is te verkrijgen via ingang North en North-East.

Uw beursnieuws

In ons online dossier verzamelen we al het beursnieuws van de beursorganisaties van Viscom, PromoTex Expo en PSI, plus uiteraard het nieuws dat door exposanten wordt verstuurd. Bent u standhouder of wordt u vertegenwoordigd op een van de beurzen en heeft u noviteiten te melden, mail uw informatie met beeldmateriaal dan naar redactiesign@eisma.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.